查看: 2886|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 3日速升冰雷教學(每日8小時)

迷失男孩教路~3日速升冰雷教學(每日8小時),一定升到
(注意:係要有正身既錢黎支持既)
呢個post冇相既,因為我d相比哂人del哂lu
----------------------------------------你知咩事啦-----------------------------------------------------------------------------------------------

第1教學:
你開個人物一定要4力4敏,幸智隨機(但係你可以抽個4力4敏4幸13智,睇你既時間,咁抽係因為13智出左黎係會比隨
機智多mp)
好啦......!!1等去邊好呀,你就要係介紹楓之谷既地方度做哂npc比你d任啦,之後你出到去按條npc既任
,佢會叫你打10隻綠蝸牛,之後你就沖上出打10隻綠蝸牛啦,之後就沖去岔口,你個時可以見到咩就打咩(禁
:紅寶,木妖),之後同條(x加)解任......
好啦∼你做哂d任之後都仲未夠8等喎,咁點呢,7等到,之後你就可以去維多利亞island,之後按坤,佢
會考你幾個問題,之後你就拿到65經驗,之後你就飛去魔法森林,同條轉職npc(漢斯)講野,你就拿到30
0經驗啦,之後你就可以轉職了。

第2教學
8等了,你就可以去買裝,買武器,買mp,血水等等
之後你飛去弓手訓練1度用你的魔靈彈打d蝸牛啦

以下係你要點既技能點既次序:

★法師技能資料檢索

魔

次序係:
1級,魔5級,魔10級,魔20級,魔20級,魔16級,岩岩好夠點用67點

有人會問,點解唔點魔力之盾呢
係因為魔力之盾只係加防,3防=扣小1血,咁都冇好大既好處

有人又會問,點解點魔心防禦呢
係因為你要打王,你咁小血,容乜易比王秒殺=.=,所以一定要點滿。

8等,你打d蝸牛升到10等,之後10等去打綠水靈,應該2下殺一隻,咁就去打啦,打到15等
應該魔力爪係6級,夠打肥菇,打到佢17等,應該魔力爪就12級了,去肥肥海岸打啦!!
打到21等,去做pq(超綠)
回復

一日八粒鐘..=_=...

我念我以前都得既...e+..3粒鐘就想訓覺=,=
回復 支持 反對

我宜家2倍經活動,加我個2倍經,4倍3小時都想訓啦
回復 支持 反對

原帖由 迷失男孩 於 10-2-2008 00:20 發表
我宜家2倍經活動,加我個2倍經,4倍3小時都想訓啦

玩法c都想訓 咁玩戰士/刀賊 玩唔夠十分鐘咪要del ac-.-?
回復 支持 反對

我初心者21lv 玩pq…
人地打鱷魚我吸唔到經…
唔記得左法師係唔係咁~
回復 支持 反對

原帖由 [H]pongpong 於 10-2-2008 10:31 發表

玩法c都想訓 咁玩戰士/刀賊 玩唔夠十分鐘咪要del ac-.-?

大佬,洗唔洗咁串呀,冰雷點都悶啦,攻又唔係靚......劍又太唔係悶,跳打都唔錯,又型喎
刀賊招迥x斬都好有變化呀

回復 支持 反對

h1bj6
原帖由 迷失男孩 於 10-2-2008 13:21 發表

大佬,洗唔洗咁串呀,冰雷點都悶啦,攻又唔係靚......劍又唔係悶喎
刀賊招迥x斬都好有變化呀

刀賊:所有職業中 攻擊距離最低..成日用劈空斬打怪..有時打唔中(唔係miss) 係隻怪走開左.."
仲有 冰雷 玩101 點都多d人組(用雷清機械章魚)
刀賊用劈空斬打王?
眾人道:滾吧!
戰士同刀賊...精準冇10lv以上 一時秒到怪 一時打雙位/單位數(玩21-30 pq 成日打單位數lol")
冰雷 修雷的 清怪快 修冰 冇咁易死
升級速度一定快 點會悶=_=?
雷法狂用開雷 電暴走 不知幾爽XD (本人喜歡用僧打大幽暴走XD 爽死)
回復 支持 反對

101呀 哥哥,唔該啦,刀賊唔係係101打王搵冰雷打王咩,打王不知幾好玩,下下中,唔係扣得多,但下下中先好野呀嗎
回復 支持 反對

劍士係悶的(頭2轉) 你要用2招咁過頭2轉(10~70lv) 唔似其他職 都叫有新招玩下 所以劍士最易磨滅人既耐心
回復 支持 反對

yes!!!講得岩,劍士係好悶,悶到我20lv都唔想玩了
回復 支持 反對