打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 對於 ζ拽◇豬× 先生 ,對我們的不滿,已獲處理

關閉 [複製鏈接]
我無話想搞大佢....我都想和左佢既...
         但係佢地洗唔洗咁啊- -?
                  我想講依加問題唔係我同你個族d人有無爆到粗
                          係佢地唔想我開喇叭話佢地姐

仲有, ...
ζ拽◇豬× 發表於 27-6-2009 14:48

就算係人地錯都好
無謂整臭自己同自己族個名姐
回復 支持 反對

11# 7th.July.Lok

ok   
            我唔講野~
由得佢地
回復 支持 反對

人地琴日超威水嫁
                    不過你又唔係度...
                                 話人多唔係大晒...
                                        人少就無用
                                              6.7個圍我一個.. 咁算唔算人少!?? >>>>ζ拽◇豬×  先生 所說的話

12.6,7個人嗎?你肯定?可是你在上面所說的人只是
以上三x會人仕包括有:清風寨既~誠仔,絕☆影,w流星瑜同Pinki_ky
請問那些多出來的人是誰?為何你所說的話前言不對后語?
因為是謊言?還是你故意誇大???

回你12.
他只是說以上三x會人仕包括有:清風寨既~誠仔,絕☆影,w流星瑜同Pinki_ky
有指明其他也是嗎?
回復 支持 反對

支持寶寶~~支持寶寶~~支持寶寶~~
回復 支持 反對

支持寶寶....
不過下次我地都唔駛為d小薯仔費心啦..
回復 支持 反對

咁小事就要搵族長出泥講野!?
幾勁喎!?
開左做咩吾講野!?
搵D細既出泥講野做咩?
點解又吾p0自己族d人講既野出泥阿!?

咁小事都要族長出泥?
如果有大件事咁點?
一個一個排住隊去跳樓a0a???
回復 支持 反對

幾勁喎!?
開左做咩吾講野!?
搵D細既出泥講野做咩?

咁小事都要族長出泥?
如果有大件事咁點?
一個一個排住隊去跳樓a0a??? ...
leonming1230 發表於 27-6-2009 18:09

唔好串
化敵為友唔該
回復 支持 反對

幾勁喎!?
開左做咩吾講野!?
搵D細既出泥講野做咩?

咁小事都要族長出泥?
如果有大件事咁點?
一個一個排住隊去跳樓a0a??? ...
leonming1230 發表於 27-6-2009 18:09

原本家族間既關係我都盡量唔回post,但一睇妳呢個回覆就火都黎埋。

想問呢位朋友妳憑咩咁講? 妳自己又做過會長未?
一個家族係由一班玩家而成,帶領其前進的稱之為會長。

都話明係呀頭,族既事佢唔理邊個理?
一個愛理不理既會長由會員亂黎既族係好族?
佢出黎講野係因為佢有責任,佢係有理由為自己既家維護。

就算結果係對係錯都好,其作風都好過一班小嘍囉係度嘈。
一個唔理自己家族既會長唔配做會長。
回復 支持 反對

= =
你打到咁長做咩= =
卍盾衛卍 發表於 27-6-2009 10:19

我唔想被人誤會我只係打出d對自己有益既野
所以我把佢全部對話都打埋出來,咁會公平d><
回復 支持 反對

可可黎支持SOB >V<
回復 支持 反對