打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個幾老套既方法..(改左內容)

其實吾需要去勾起,大家住隔黎,點都會知你係邊個掛?你地又吾係第1日搬入黎
回復 支持 反對

11# keeken2005
你講得無錯....之不過正因為用文字形式,加上我同佢互相又唔知對方咩名..
加返e段落去,或者可以填補返無上,下款既問題(姐係起碼都會知道係我寫比佢掛..")
回復 支持 反對

文字形式(我個人覺得)個女仔會囧左-,-(呢個年代邊有人用文字形式嫁[[onion_42]]
令完msn就一天都光哂
hi,我住你隔黎,,反正大家有時望出槍都會見到..可吾可以做個fd?(正常佢都會答ok啊..)
之後↓
你叫咩名?有冇msn?

如果問可吾可以做個fd,佢吾理你既話你就失敗了...
回復 支持 反對

嗯      其實我自己諗到個陣,都覺得係好老套= ="
假如拎到佢msn既話,確實係"天光了"....

咁點好呢~"~(好似上一段回覆咁,我已經做好被拒絕既準備)
係度先多謝你提供左唔少意見[[onion_54]]
回復 支持 反對

其實以你咁ge情況 溝一個女仔    係有d難到

不過你咁有決心    試下到無防

好多網戀都可以結到婚          希望你同佢有緣

就算衰左都冇咩野姐    味當拿經驗囉!
回復 支持 反對

15# p0840033

你e返話....令我增加左唔少信心
我唔期望一切順利(事實上無可能會順利..),不過都希望有一個好開始
回復 支持 反對

囧,係米姐係叫我吾洗繼續提供意見先-0-(我係2005)
回復 支持 反對

17# 冰之飛雪z
點會呢 小弟諗住睇多小小其他既意見先再決定.
如果5兄仲有意見可以提供既,絕對歡迎!!
回復 支持 反對

我講野係比較直接,囧,吾好見怪-,-
回復 支持 反對

19# 冰之飛雪z
唔會啦 我要多謝你同樓上幾位肯比意見我就真..
回復 支持 反對