打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 已關

到底誰在追趕誰,誰在追捕誰,我已經看不清楚,也不願去看。
「孤雁」 發表於 15-10-2009 13:53

+1

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 內容過於空泛

查看全部評分

回復 支持 反對

有好野睇啦。。。彩虹島 前10名。10大=10大外掛!!! !!! ??? ???
回復 支持 反對

本人已由公測玩到而在
第1名就是魔王不過而家佢已經退出左放哂d野

最新彩虹外掛名單
愛沙 (愈描愈黑自己 為何擺擋說放號呢? 身有屎嗎?)還要再兜下去嗎?
俏皮貓~*~ (一開始已自稱用外掛練等)
蘇bb寶寶(浸完溫泉bug 1 ...
彩虹神秘人 發表於 15-10-2009 03:32

放心啦~~ 更新蛋糕王國前 XX風XX ~ 蘇XX寶寶~ 晴X雪 ~ 開x者~~個d 呢都小d 開外掛架喇~~
因為 巧拉拉 對他們來說已經無咩 exp~~ 唔值得冒險 ~~

開放高lv場後~~ 他們就會出動 XD

PS : 用外掛既又點止名單甘小啦~~ 月X殿~ 轉角踩到屎 既人 ETC......
呀~~ 重有~~ 好多人話: 如果用外掛又點止升甘小EXP~ 甘其實睇你一日掛既耐姐~~ XD
回復 支持 反對

冇證冇據就話人地十大用外掛,想人信你都幾難。
回復 支持 反對

放心啦~~ 更新蛋糕王國前 XX風XX ~ 蘇XX寶寶~ 晴X雪 ~ 開x者~~個d 呢都小d 開外掛架喇~~
因為 巧拉拉 對他們來說已經無咩 exp~~ 唔值得冒險 ~~

PS : 用外掛既又點止名單甘小啦~~ 月X殿~ 轉角踩到屎 既人 ETC......
呀~~ 重有~~ 好多人話: 如果用外掛又點止升甘小EXP~ 甘其實睇你一日掛既耐姐~~ XD
badbearhk 發表於 15-10-2009 16:19

有個掛係度,你唔一日到黑係度掛咁,咁要黎做乜? 唔掛哂1日對唔住自己啦下話?
另外 你有乜證據話月X殿同轉角既人用掛?
回復 支持 反對

有個掛係度,你唔一日到黑係度掛咁,咁要黎做乜? 唔掛哂1日對唔住自己啦下話?
另外 你有乜證據話月X殿同轉角既人用掛?
夢靈 發表於 15-10-2009 16:37

因為有D人怕死~怕比人捉~ 所以咪唔掛 24 小時囉~ XD

唔怕死個D~ 掛捉 24小時 ~ eg ( xx風xx , 蘇xx寶寶, 1手吉的名字, x皮貓 ) ~ 個d 既唔怕死~又坐係電腦前面~ 所以 gm 既數字問題難唔到佢 =]

其他唔怕死掛足24小時 但係唔會成日坐係電腦前~ 咪比人捉囉 eg : 月x殿 既 維奇 XD
轉角踩到屎 個堆~ 上面講左 XD
回復 支持 反對

本人已由公測玩到而在
第1名就是魔王不過而家佢已經退出左放哂d野

最新彩虹外掛名單
愛沙 (愈描愈黑自己 為何擺擋說放號呢? 身有屎嗎?)還要再兜下去嗎?
俏皮貓~*~ (一開始已自稱用外掛練等)
蘇bb寶寶(浸完溫泉bug 100等級不用1個月就跳到12x?頭100名追趕頭3名在拉拉埸升了幾小時可以不說話的嗎?)擺賣很多考拉拉結他呢 刷真多呢?
吉的名字 第1手是外掛 第2手還是外掛 最後要放號沒有要
沉恭  使用自動尋怪打的程式
健   使用自動尋怪打的程式
晴與雪(開拓者即是晴與雪 使用程式掛考拉拉)
開拓者
Paraiba(即sapphire分號這隻先是吉的名字用掛使用自動尋怪打的程吸出來的 之後的大家不用再說了吧)
野野強強 野野皮子 使用自動尋怪打的程式
維奇"(已被封)這是被封是因為24小時每天都不停掛 很難不被封吧
還有一批名單等待證實再公佈給大家知道
以上的人影片 照片已提拱官方
以上的名單每1個我也經驗證 很難升等 幾小時之內被搶怪被問話也依然按點升等吧 還是你們不愛說話呢?嘿
提醒還可以先把貴重的放小號少一點損失吧?魔王也是這樣子的

...
彩虹神秘人 發表於 15-10-2009 03:32

post上來睇下
本人係蘇bb寶寶
首先請問樓主係邊個
其實你唔講我都知
有ip 有晒你回po既人既資料
咁我就同你唔一樣啦
係又爆唔係又爆
知小小扮代表
冇錯  我係有玩過溫泉  
但係我係由早到晚係用人手同埋加經道具升十幾個鐘頭
夜晚 ...
YI9183 發表於 15-10-2009 10:22

GOOD JOB

好一個神秘人-.-"""""""" 風風揮手~~~
魔燐 發表於 15-10-2009 11:42

河馬~~~囧

有好野睇啦。。。彩虹島 前10名。10大=10大外掛!!! !!! ??? ???
missyoukk 發表於 15-10-2009 15:13

你冇野呀話
回復 支持 反對

PS : 用外掛既又點止名單甘小啦~~ ...
badbearhk 發表於 15-10-2009 16:19

老兄,你收息啦。你自己吾抵得以上既人用人手練到咁高lv,s0話人外掛?
回復 支持 反對

你想知佢有冇用外掛咪得閒add下佢.睇下佢add唔add你lo
-_,-同埋我見到某某真係用外掛
我一直睇住到佢打怪.我引怪引死左佢xd
佢仲有大約5-6分先係返個傳送點到動都唔動-_,-
講埋.頭7名既-_,-
回復 支持 反對

高lv就係掛~_~. 世風日下
回復 支持 反對