打印 上一主題 下一主題
收起左側

樂古 不如搞個aoc 擂台

原帖由 westsouth 於 19-9-2008 20:04 發表

哈哈,
你自己曾經串人就想當然是﹖
你相信揚揚曾串人,
就等於他真有串人?

你地惡人隊成日都串人嫁啦
我諗受害者唔只我一個囉
之前有好多貼話關於惡人冇品,好多貼你地都冇答過佢問題
半年前因為我同你地個揚揚意見不合,我就係其中一個受害者
你無名唔順氣,拖個揚揚出黎挑釁我同佢兵堡1打1
輸左之後比揚揚係咁侮辱
明明就係惡人聊我1打1,而家我識Z佢就反口話我冇品
唔好話我啦,你成日挑人1打1我諗好多人都知,受害者唔只我一個
如果惡人真係有品,唔簡只要同我道歉,仲要同樂古所以比地你串過既人道歉

另外仲我要回覆返惡人唔收我既原因
惡人你班人講大話都幾叻
你地話唔收我原因係基於我實力太差同冇品
1.講實力我一定勁過你班手下好多,我之前上網識左個fd實力仲差過我都入到惡人
2.講品行
你講d唔岩你地聽既說話就聊人地兵堡1打1
有時睇唔起人地就同人3打4,表面上有品,但背後就不停講話人地廢
之前惡人有十場3打4記錄,好睇既save放左上樂古
我手頭上有一場因為你地過份囂張叫人地3打4,點知就慘敗收場,你地就將個場save雪藏 (我而家仲有個場save嫁)
講品行,假設我冇品程度有80分,你地一定有90分,我冇品起碼我認,好過你地不停響度狡辨
講品行,惡人聊人兵堡1打1,已經係死罪
人地綠亞1打1就交流技術,你地兵堡1打1就係用黎串人
你地咁鐘意兵堡1打1,搞個兵堡1打1擂台戰from你地最適合不過
惡人有咩資格倒返轉話我冇品,不如你地檢討一下先

話埋比大家聽,惡人唔收我既原因係因為得罪左佢地,同埋唔想我加入左惡人之後做佢地既眼中釘
所以佢先唔收我,絕對唔係因為我其實同埋過份冇品差而唔收我
得罪佢地佔40%,怕我做佢地眼中釘30% +埋有70% 驚我冇品只有29%,實力不足只有1%
由此可見惡人講大話係幾叻

本黎諗住入你族同你玩多d消淡一下,不過你地拒絕左我 (呢句你地可以唔洗理)

惡人仲有一樣冇品事我諗通街都知
你地試過3個惡人一齊玩,點知拉拉下因為有朋友要入
而強制踢左4p走,有部份人仲要係有幫手幫你地拉人,點知你地就踢左佢
你地點解唔可以試下叫齊人先至拉人呢???你地有冇諗人地既感受

仲有一場,惡人隊踩場同1p打,個1p唔小心開左個有城牆而冇攻城既檔
我相信大家都知道如果沒攻城檔,兵堡只可以起城門,而唔可以起城牆,咁岩當日又黑仔,抽中4個近國
惡人被滅3個國家之後,揚揚條頓咁岩出村,起城牆唔比我地再攻佢,叫佢del佢唔del,我地4個就咁棄左
之後被人post左張罪証上樂古,響冇得狡辯情況之下,佢一句聲都冇出

我冇品起碼我會認,之前都有個叫長勝將軍話我冇品,雖然佢都係空口講白話,我起碼我認數
廢話就打哂,我費事再越講越遠,我而家淨係問惡人一句
你敢講你從來沒有做錯事嗎?
(你淨係答我呢句就夠,其他事你唔洗答我)

回復 支持 反對

回復 92# 的帖子

[quote]原帖由
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 21-9-2008 22:45 發表

唔知你依家算唔算講緊私事?

同左你msn傾.
傾完又係要post上黎...orz
所以我之前都話係白傾.

為面子而駁,
係msn唔見你禁多野講?
係因為真正既實情大家都心知肚明, 無必要係msn度作出黎/誇大 ...

1.我先問你一個最簡直既問題
你有比過msn我咩???
2.我果日已經同無名講個日要急住走,冇咁多時間應無名
3.你話你唔係惡人,你根唔知發生咩事,是 夏蟲不可語冰
4.惡人d罪証有部份我係有影左相
5.惡人得罪過既人唔只我1個,我要挖返樂古d貼一定挖到比你睇
如果惡人係有品的話,應該要同以前比佢串過既人道歉

6.如果要數惡人d罪行有排數,我而家淨係要佢答一個最簡直既問題
你敢講你以前沒有做錯事嗎????
淨係答我呢個問題已經夠
7.如果你地真係有心私辨,你同個班惡人係唔係應該要由#38開始集體刪貼呀
如果你地肯刪,我實刪嫁
我比佢地沫黑我唔洗回應該
邊個冇品先,邊個聊我兵堡1打1先呀????
個揚揚反而倒返轉頭話我冇品,不如叫佢自己檢討下先啦

回復 支持 反對

夠啦

其實呢次我都唔太想留言

愈睇愈心痛....無論任何方面
大家唔好再嘈啦

無好結果架......
回復 支持 反對

不如,你開翻之前你用(我等緊你阿)

大家討論下先啦,另外,我地問你的問題,你無一個有正面地回答,你e家問我野,係唔係我就要好聽話地回答呢?不要以為自己係法官,
38講d野,一d都無錯到,惡人之前比人開post唱,唱的人,還不是你,跟你的朋友,請問又代表什麼?
夏蟲怎能語冰,你可明白?
回復 支持 反對

原帖由 roymen135 於 21-9-2008 23:20 發表
大家討論下先啦,另外,我地問你的問題,你無一個有正面地回答,你e家問我野,係唔係我就要好聽話地回答呢?不要以為自己係法官,
38講d野,一d都無錯到,惡人之前比人開post唱,唱的人,還不是你,跟你的朋友,請問 ...

老人家,打機唔可能打成世,唔好對一個勁字咁著緊。因為你挑釁過我兵堡1打1黎決定強弱
ok啦假計比你叻曬,勁曬,請問一句,你得到了什麼?半年前應該係我問返你先至岩
但現在,我相信你失去的比你得到的多吧
p.s咁多間諜,點解唔去幫CIA做野,分分鐘大把錢收。

你呢句係話緊你自己
你聊我,聊人地1打1在先
你有咩資格厚面皮倒轉話返我

回復 支持 反對

回復 96# 的帖子

不如你以點例式去問你想問既野

整潔d 囧

小雄都係
回復 支持 反對

回復 94# 的帖子

首先,
"你有比過msn我咩???"
你算啦, 果日無名msn拉左你同我入去,
唔需要我比我msn你, 你已經係msn同我傾左.
(你覺唔覺得自己講野好廢?)

其次,
抹黑你果方面.
果日我地係msn用左幾多口水同你講,
逐個point講到你無野講,
依家又想上演多一次比大家睇?

再者,
要將私事post上黎既係邊個,
明眼人一睇就知.

最後,
我建議你唔好再丟自己架.
私底下用你同感恩所謂既友誼,
求下人地好似上次咁,
關左個post佢la.
回復 支持 反對

原帖由 chun789chun 於 21-9-2008 23:29 發表
首先,
"你有比過msn我咩???"
你算啦, 果日無名msn拉左你同我入去,
唔需要我比我msn你, 你已經係msn同我傾左.
(你覺唔覺得自己講野好廢?)

其次,
抹黑你果方面.
果日我地係msn用左幾多口水同你講,
逐個point講到你無野講,
依家又想上演多一次比大家睇?

再者,
要將私事post上黎既係邊個,
明眼人一睇就知.

最後,
我建議你唔好再丟自己架.
私底下用你同感恩所謂既友誼,
求下人地好似上次咁,
關左個post佢la.

1.無名拉左清水同kim入去,已經有兩個人
再加上你話你唔係惡人,你響msn又冇講明你係咩水,我點知你係邊位呀???
其實你根本無心同我交msn
2.你話msn搞到我冇野講,你唔洗黎呢一招
你地人又多,再加我急住走,上次你地根本就搞亂我立場
3.而家逃避緊我#92 94問題,係唔係代表你地冇野講
4.我同感恩既友誼又關你咩事
姐係等於我問你同你呀媽既友誼一樣

回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對