打印 上一主題 下一主題
收起左側

樂古 不如搞個aoc 擂台

原帖由 chun789chun 於 21-9-2008 23:43 發表

1. 我係叫清心, 唔係清水
2. kim無出過聲,
   而我不過是發揮補充資料既作用,
   絕少去主動批擊你.
   可以說, 只有無名同你傾.
   唔好話人多蝦人少,
   你不如話大蝦細(細路仔).
3. 有d問題無必要係度 ...

1.你又話你自己唔係惡人,你冇講你係邊個,我唔知你係清心
2.我前一頁已經解釋過點解果日會比你地搞亂立場
3.因為你地既解釋超唔合理
你地話揚揚所講既
後生仔,打機唔可能打成世,唔好對一個勁字咁著緊。
ok啦假計比你叻曬,勁曬,請問一句,你得到了什麼?
你話用黎批評我好合理,話我答唔到你地呢個問題
但事實上揚揚係挑釁我同外邊d人兵堡1打1在先
贏左串人,輸左扮有品,我響#10已經預先知道世上有呢d咁既人
其實我可以答返你
老人家,打機唔可能打成世,唔好對一個勁字咁著緊。因為你挑釁過我兵堡1打1黎決定強弱
ok啦假計比你叻曬,勁曬,請問一句,你得到了什麼?半年前應該係我問返你先至岩
可惜你只懂得批評我,冇批評惡人揚揚
如果照你既意思咁講,惡人揚揚都應該要一齊問責
4.你答唔到我問題就話我講廢話
原因好簡直,是 夏蟲不可語冰

上一個post小豪仔話睇唔明你篇野
你就話佢是 夏蟲不可語冰,佢既situation同我果番說話既對象不同.
而家將呢句應用於你,合理嗎??

回復 支持 反對

回復 102# 的帖子

1.你不是爬文專家嗎? (我也是從"我等緊你"身上得知orz)
   先前幾個post我已經講過我叫咩名.
   而我msn名比aoc名少兩個字而已,
   你想不到是我, 你未免太遜了.

2.你覺得自己解釋得合理嗎?

3.如果是我地刻意曲解你既意思,
   點解你唔能夠據理力爭?
   因為我地說話既技巧比你高?
   還是你根本無理可從?
   若屬前者,
   咁你就要好好改善一下自己, 先再搵我地.
   否則, 你所謂既fact, 永遠得唔到公平既對待.

4.對於"品"既定義, 每個人都有差異.
  其差異大多是出於論者既成長環境, 對事物價值觀既取態.

你主要講出惡人3大無品事:
1.叫人1打1兵堡
2.叫人3打4兵堡
3.齊人先踢人(因為有fd入)(遊戲未開始)

如果你要堅持呢3樣野係無品,
而無品既嚴重程度足以令你勞氣到開到禁多post單打單串,
我只可以話係你太執著 (如不作任何猜測)

我又說說自己既意見呢...
1. 1打1係技術交流
2. 3打4有時我都會, 主因係, 贏太多.
   (可別誤會, 這是事實, 在不加修飾下, 根據事實作出反應, 是人之常情.)
3. 呢個問題係投訴區時常有, 但以我所知投訴是不成立的.

如果你對品格既定義比一般人嚴格高尚,
最少你不會作出你已往那麼事吧.

回復 支持 反對

我睇字睇到頭痛
============
另外
今晚返學返到夜晚十一點先走.___.
P.S.
事實上無品投訴區版主呢
係唔可以關呢度的post
扣呢度的分的.____.

事實上改個名又一條好漢-.-
我打機從來唔會叫自己感恩  .___. (街場)
都從來唔會改名做感恩.___.(團打除外)
因為一用親感恩拉人實有人黎搞事=V=

事實上好多名利真係唔洗咁執著.___.
我打機都係純為消閑
上次用馬雅單挑蒙古(冇攻城哈吉)
人地出哈先
輸左就輸左  都唔會講咁多野
不過人地就一句"29"彈過黎

名利其實真係唔重要
最緊要玩得開心.__.
勁唔勁  是但啦
一個爭口氣  一個死口話自己冇錯
都係利益問題
開開心心打一場仲好啦

(離題!?)(眾毆!)話說上次驗證完用感恩拉人係有人搞事後
果個人唔會再入返黎XD
因為我地好多方法玩的XD

晚上十一點幾先返黎XD

回復 支持 反對

等我黎回應下你啦

1.
"你地惡人隊成日都串人嫁啦
我諗受害者唔只我一個囉"
我想問我地點串?一路都係你自己講,串人的証據呢?好多人都會被post上投訴區,點解你唔快d post出黎???
2.
"之前有好多貼話關於惡人冇品,好多貼你地都冇答過佢問題"
-來來去去都係你同你班fd post,除左你地,又唔見得有其他人
3.
"半年前因為我同你地個揚揚意見不合,我就係其中一個受害者"
-我從來沒有同你意見不合,因為從來對你的態度都係(當你透明)
4.
"你無名唔順氣,拖個揚揚出黎挑釁我同佢兵堡1打1"
-係你成日挑釁我地,唔係係我地,因為我地知道,同你打的結果只有一個,就係繼續打,你書左係唔會認
5.
"輸左之後比揚揚係咁侮辱"
-我自己,我打書左會比人串,但從來唔會因為對方書左我去串人(除非對方先行搞事)
6.
"明明就係惡人聊我1打1,而家我識Z佢就反口話我冇品"
-無錯係惡人叫你打,問題唔係我叫你打,點解你又要老屈係我?當時你用我等緊你個ac,
不過係你打書唔認書
7.
"唔好話我啦,你成日挑人1打1我諗好多人都知,受害者唔只我一個"
-我係成日同人單挑不過只限(我教惡人)
8.
"如果惡人真係有品,唔簡只要同我道歉,仲要同樂古所以比地你串過既人道歉"
-廢話
9.
"另外仲我要回覆返惡人唔收我既原因
-惡人你班人講大話都幾叻
你地話唔收我原因係基於我實力太差同冇品"
如有一求職者,去某公司求職,實要請嫁?你叫我就要收嫁?
10.
"1.講實力我一定勁過你班手下好多,我之前上網識左個fd實力仲差過我都入到惡人"
-我地惡人都係朋友,唔似得你有咁多手下。
11.
"惡人仲有一樣冇品事我諗通街都知
-你地試過3個惡人一齊玩,點知拉拉下因為有朋友要入
而強制踢左4p走,有部份人仲要係有幫手幫你地拉人,點知你地就踢左佢
你地點解唔可以試下叫齊人先至拉人呢???你地有冇諗人地既感受"
有朋友入,如果人地等左好奈,我係絕對唔會亂t,除非係佢當好進入
12.
"仲有一場,惡人隊踩場同1p打,個1p唔小心開左個有城牆而冇攻城既檔
我相信大家都知道如果沒攻城檔,兵堡只可以起城門,而唔可以起城牆,咁岩當日又黑仔,抽中4個近國
惡人被滅3個國家之後,揚揚條頓咁岩出村,起城牆唔比我地再攻佢,叫佢del佢唔del,我地4個就咁棄左
之後被人post左張罪証上樂古,響冇得狡辯情況之下,佢一句聲都冇出"
-話我地踩場,你都好搞笑,明明係上面話要打,叫我地入,只不過唔係我地開場,我地就變左踩場,
明明唔比起石牆,又要用個有石牆的檔,算什麼?我都末話你地亂棄,反過黎講我無品?初時,我地個個對你地一再認讓,原來你係會得
13.吋進呎。
"我冇品起碼我會認,之前都有個叫長勝將軍話我冇品,雖然佢都係空口講白話,我起碼我認數
廢話就打哂,我費事再越講越遠,我而家淨係問惡人一句"
-事實上,你真係好無品,所以你係認該要認
14.
"你敢講你從來沒有做錯事嗎?"
-你覺唔覺你好似英律師(家好月圓那位)你覺唔覺自己講緊廢話,人誰無過阿?

回復 支持 反對

.__.(電腦堂中.___.)
(竟然無視左我個留言.___.)

吵黎都係一個結局
件事會沒完沒了嫁咋= =+

結果永遠都係無啦啦停左件事
隔一陣又黎料.___.
回復 支持 反對

雄哥大大隻字說:「你敢講你從來沒有做錯事嗎?」
又說:「(你淨係答我呢句就夠,其他事你唔洗答我)」

你贏盡了,
我第一個留言指出你對感恩沒有禮貌,
你不回應我,
到現在變成你質問揚揚,
真厲害。

這樣吧,
你現在到廚房拿菜刀,
下街見人就劈,
如果路人指你不應該這樣做,
你就扯開喉嚨跟他說:「你敢講你從來沒有做錯事嗎?」
然後再理直氣壯加多句:「你淨係答我呢句就夠,其他事你唔洗答我﹗」
回復 支持 反對

感恩,
剛才沒看你的留言。

感恩,
你覺得我們不吵就可以平息事情嗎?
雄在不少大貼抽惡人水,
惡人不知忍了多少次。

原本上次雄改名成「我等緊你」挑釁惡人,
最後給發現,
給關了post,
我都以為他會收歛一下,
但事實他根本覺得自己沒有錯。

惡人從沒有留言開post,
雄就三五七天開post玩野,
從來都是撩人者賤,
誰是誰非大家心中有數。
回復 支持 反對

我屋企附近有隻狗,
第一次見佢就無啦啦追住我黎咬,
初時我以為唔理佢就得,
但係第二,三,四日都係咁,
於是我就轉行第二條路避開佢,
點知佢專登走去我門口痾尿,
又跟我去第二條路咬我.

後尾我搵左漁農署捉狗隊幫手,
佢地決定唔殺隻狗,
俾多次機會佢,
可惜隻狗一放出黎,
又再走黎咬我.

感恩,又或者其他樂古玩家,
你地教我點做.
回復 支持 反對

咁奈以黎,我地,都係想打下機,唔想去搞搞震,但佢,經常性改名入黎挑釁我地
我地每讓一次,佢都以為我地怕左佢,我想問問
係唔係一個安份在樂古打機的人,就要比人欺負?
我地,從來沒有主動去搞事,但比人蝦到上心口,難道不應該開聲?
經常性的挑釁,並不是一次起,兩次止,而係長期性的,難道你以為我地好想吵嗎?
事實上,惡人係中意同其他團打團戰,咁都算係串嗎?
而感恩,你的人品,無可否認十分不俗,所以今次我依你一回,今個貼係我最後一貼,但如有人再做挑釁,又當如何?
回復 支持 反對

原帖由 roymen135 於 22-9-2008 12:17 發表
咁奈以黎,我地,都係想打下機,唔想去搞搞震,但佢,經常性改名入黎挑釁我地
我地每讓一次,佢都以為我地怕左佢,我想問問
係唔係一個安份在樂古打機的人,就要比人欺負?
我地,從來沒有主動去搞事,但比人蝦到 ...

冇人挑釁你

你自己睇返#109,你睇下你講緊d咩先啦

惡人就係最鐘意#109呢d野
回復 支持 反對