打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 想搵番之前既歡笑?v?

歸根究底都係因為官方做得不足
我覺得最大原因唔係因為多騙子
要數彩虹島人流下掉既原因我諗都係因為前期更新速度極慢
好多時候都會出現卡LV既情況,好似我咁,之前50LV都仲打緊蝙蝠(根本冇龍貓姐姐打)
後期就係因為多植物人既出現(姐係樓主所謂既比人帶升)
其實帶升就係溫泉BUG既後遺症,如果冇呢個BUG,帶升情況都唔會咁嚴重,冇計人係有墮性的
想要彩虹島復活真係好難.......
因為前期既不足已經救唔番,好多人對呢隻GAME已經失去哂信心
回復 支持 反對

我都有d晤想玩/.\
回復 支持 反對

舊歡樂?想下好了
回復 支持 反對

起死回生? 好可惜,有心無力.
我覺得就算啲人返哂黎玩,都只不過係一個惡性循環,到頭來結果都係依家咁.
而且依家有更加好既選擇,點解仲要揀返彩虹島?
回復 支持 反對

*****滅劍羅淵
55`講得岩`前期更新速度極慢
好多時候都會出現卡LV既情況(呢d係gm先做到既野,我覺得只要做好本份`做好我地唯一可以做到既野-5好再叫人帶升orz`
*****★清
其實好多人都5想玩`但係因為彩虹島係我地既家`我地要堅持下去`
*****月影+__+
你可以[想下好了],想完要做丫`=)
*****夢靈
個人問題`5通你想開下個post叫人5好璃外掛帶升,d人就5會嫁拉咩?[點解仲要揀返彩虹島?]因為彩虹係我地既點憶=)
回復 支持 反對

janjan我好掛住你/.\fb我比左信你你又唔回 msn又唔on 打電話又唔得  你,.......想.....我....點=.=?好彩你張相仲post緊我地張相出黎姐- -+好彩你冇忘記我姐>v<
I miss u >.<
回復 支持 反對

希望彩虹島再up up up!!!
回復 支持 反對

janjan我好掛住你/.\fb我比左信你你又唔回 msn又唔on 打電話又唔得  你,.......想.....我....點=.=?好彩你 ...
suzannelam 發表於 12-3-2010 21:36

嗚`嗚`嗚`fb你有俾信我-.-?msn我言念番香港先回到- -v電話...5得閑ma- -張相....(((勿打= =係舊post搵番番來的...|||點會忘記你ja- -(((成日打人既/.\
(((好似離題了,扣佢分好了^V^
回復 支持 反對

希望彩虹島再up up up!!!
ceci9712 發表於 12-3-2010 22:59

咁我地都要up up up哦^v^
回復 支持 反對

邊有離題-..........-.......未講正題姐hahaha
support u- -講完!很認同!-.-
回復 支持 反對