打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 想搵番之前既歡笑?v?

永遠10卜jan2****

大家加油甘話0_o`等出工程c喇;P

jan2番泥hk戈陣記住同我講聲0v0

回復 支持 反對

精神上支持!
回復 支持 反對

call全彩虹d人去支持下啦@@

支                                        支                           支   
               持                                        持                           持
支持支持支持支持支持支持            支持支持支持支持             支持支持支持
               支                                        支         持               支
               持                                        持    支           支持支持支持支持支持
     支持支持支持支持                           支持                        支
       支              支                            支持                  支持支持支持支持支持            
         持           持                         持    支                    支    支
             支     支                       支        持                      持  持
                 持                                      支                          支
             支       支                          支   持                     支   持
         持               持                         持持                        持支

打到手軟=.=
回復 支持 反對

我都好耐冇挽啦;
回復 支持 反對

玩得就玩  講甘多做咩
回復 支持 反對

call全彩虹d人去支持下啦@@

支                                        支               ...
xxx999999 發表於 27-3-2010 15:13

世界上有 ctrl加c ctrl+v e樣野

我n年前玩過

升到1xlv

勁難升lol

d怪又勁到x禁

又勁lag

so唔玩
回復 支持 反對

`````濤濤
得星爺搞笑丫ma/.\~
`````攸攸
愛死你>33<
一定會單聲你知既~~
p768syk

xxx999999

funny470275
咁玩番拉~.~
yipkawai100
5係講好多ja-.-
ls006493
個個game都難升嫁拉-.-
咁易升就5好玩拉-.-
我都升左7個月先升到80~.~
回復 支持 反對

世界上有 ctrl加c ctrl+v e樣野

我n年前玩過

升到1xlv

勁難升lol

d怪又勁到x禁

又勁lag

so唔玩 ...
ls006493 發表於 27-3-2010 16:58

難道你現在還留在CSO這個外掛遊戲裏嗎?
回復 支持 反對

`````濤濤
得星爺搞笑丫ma/.\~
`````攸攸
愛死你>33<
一定會單聲你知既~~
p768syk

xxx999999

funny4702 ...
Jan² 發表於 28-3-2010 01:23 AM

好努力甘星番個新手;
至小我都要星番陸拾\口/
回復 支持 反對

好努力甘星番個新手;
至小我都要星番陸拾\口/
funny470275 發表於 28-3-2010 16:30

um....就出工程c,吾使咁急升住
回復 支持 反對